Revolton

Zakończyliśmy montaż elektrowni fotowoltaicznej 2,5 MW w Ebern

Na początku sierpnia 2013 roku Revolton przekazał inwestorowi kolejną elektrownię fotowoltaiczną dużej mocy zbudowaną w Niemczech w całości przez spółki z Grupy Revolton. W skład prac montażowych wchodziły prace ziemne, montaż konstrukcji , instalacja modułów, budowa trafostacji, montaż i podłączenia centralnego inwertera, montaż tras kablowych oraz wszystkie pozostałe połączenia elektryczne. Na działce o powierzchni kilku hektarów powstała elektrownia o łącznej mocy 2,5 MWp. Czas realizacji 4 tygodnie.

Popularne artykuły

Grupa Revolton na Świecie

2012

Pomimo drastycznych cięć w niemieckim programie dopłat do produkcji energii słonecznej, Niemcy zainstalowali w 2012 roku rekordową ilość nowych instalacji fotowoltaicznych. Revolton także uczestniczył w tych projektach.

2013
Revolton w oczekiwaniu na ustawę o Odnawialnych Źródłach Energii, przygotowuje się do rewolucji energetycznej, która ma nastąpić w 2013 r. Będziemy mogli rozpocząć tysiące inwestycji i przyczynić się do poprawy zarządzania produkcją energii w Polsce.

Zamów nasz newsletter. Zachęcamy do pozostawiania swoich danych.